[Image: Weezenhof.com Webdesign: Onderhoud]
[Image: Logo van Weezenhof.com Webdesign]

ONDERHOUD

Het belangrijkste onderdeel van een website is de informatie.
De informatie moet kloppen en moet dus regelmatig worden bijgewerkt. Het up-to-date houden van een website kost veel tijd als u het zelf doet, maar veel geld als u het onderhoud uitbesteedt. Wij hebben een aantal oplossingen.

Het goedkoopste onderhoud

De goedkoopste oplossing is een website, die geen onderhoud nodig heeft. Zorg ervoor, dat de informatie niet steeds hoeft te worden aangepast. Zet alleen uw NAW-gegevens, openingstijden en een omschrijving van uw producten c.q. diensten op de website.

Andere manieren van onderhoud

De website wordt interessanter voor bezoekers, wanneer er steeds iets nieuws op staat. De bezoekers komen dan vaker terug.
Als de gegevens vaak moeten worden bijgewerkt, neemt de investering in tijd en/of geld, die aan het onderhoud besteed moet worden, toe.
Er zijn twee oplossingen:
 1. doe het onderhoud zelf
 2. laat het onderhoud doen

1. Doe het onderhoud zelf

 1. Volg een html-cursus. Nadat u zo'n cursus heeft gedaan, kunt u zelf een website maken en onderhouden. Behalve cursusgeld en een flinke tijdsinvestering kost deze oplossing niets.
 2. Neem een contentmanagementsysteem (cms). Daarmee houdt u de informatie op uw website zelf bij. Wij ontwerpen speciaal voor uw website een contentmanagementsysteem.
  1. We hebben een eenvoudig systeem, waarmee u de informatie van een tabel bij kunt houden en berichten kunt achterlaten. Voorbeeld.
   U kunt dit cms van te voren uitproberen om te kijken of u er mee om kunt gaan. Dit cms uitproberen.
  2. We hebben een cms, waarmee u de hele website kunt bijhouden. Voorbeeld.
   Met dit systeem kunt u:
   • tekst toevoegen
   • nieuwe pagina's toevoegen
   • het navigatiesysteem uitbreiden

2. Laat het onderhoud doen

Laat het onderhoud doen door Weezenhof.com Webdesign. U hoeft er zelf geen tijd in te steken en daarmee bespaart u misschien wel geld.
Omdat websites erg verschillend zijn en dus ook het onderhoud van de websites, worden de kosten van het onderhoud afzonderlijk per website bepaald.
[Image: Weezenhof 3437]

[Image: Weezenhof.com Webdesign]

[Image: Skyline Weezenhof]