[Image: Naar de homepage] Contact

Hosting

Wij verzorgen geen hosting. Op deze pagina geven wij daarom informatie over wat er bij de keuze van een hostingpakket komt kijken.

Wanneer u een website wilt, heeft u een domein en een webhost nodig om de website op het internet neer te zetten. Daarom moet u een domeinnaam registreren en een hostingpakket aanschaffen.

Domeinnaam kiezen en registreren

Het eerste wat u moet doen is een domeinnaam kiezen. Kijk op Winst.nl om te zien waar u aan moet denken bij het kiezen van een domeinnaam.
Kijk op je-eigen-domein.nl om te zien of uw domeinnaam nog vrij is. U kunt op deze site gelijk uw domeinnaam registreren. Domeinregistratie kunt u ook door het hostingbedrijf laten doen.

Hostingpakket Zoeken

Schaf een hostingpakket aan.
Wij kunnen onze klanten adviseren* bij het kiezen van een webhost, rekening houdend met de eisen van de website.
Voor een website van Weezenhof.com heeft u geen ingewikkeld en duur pakket nodig. Zorg er voor, dat php en msql bij het hostingpakket zijn inbegrepen. Meer dan 5 GB heeft u niet nodig.
Website Hosting Vergelijken kunt u gebruiken bij het zoeken naar geschikte hostingbedrijven.

*DISCLAIMER: Ons advies is gratis en vrijblijvend. Als u besluit om op basis van onze aanbevelingen een hostingpakket aan te schaffen, bent uzelf verantwoordelijk voor eventuele nadelige gevolgen en niet Weezenhof.com Webdesign.

[Image: Weezenhof 3437]

[Image: Weezenhof.com Webdesign]

[Image: Skyline Weezenhof]